Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Bince
Adres: Assen
Regio: Drenthe
Plaats: Assen
Land: NL
 

Functieomschrijving

Als BI Consultant bij Bince ga je aan de slag binnen een team met diverse BI specialisten. Samen met je collega’s en onze opdrachtgevers in de zorg bouw en implementeer je een state-of-the-art BI-oplossing, daarbij maak je gebruik van Microsoft BI producten. Met jouw dienstverlenende instelling, gedrevenheid en communicatieve vaardigheden pas je perfect binnen ons team.

Dit ga je doen

  • Je fungeert als projectleider en kennispartner bij de klant, houdt doorontwikkeling en kansen bij de klant in de gaten en zorgt intern voor coördinatie en begeleiding van collega’s.
  • Je bouwt samen met collega’s uit het team aan mooie BI-oplossing met behulp van Power BI (DAX) en Azure (SQL).
  • Wij detacheren niet en hebben een state-of-the-art BI-oplossing dat wordt gerealiseerd met Microsoft BI producten en volledig in de cloud draait waarmee we deze op afstand voor onze klanten kunnen beheren. Dit betekent dat je veel met collega’s in teamverband werkt aan gerichte oplossingen voor onze klanten. We hebben korte lijnen in een team met diverse senior BI specialisten.
  • Bince is Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider. Je wordt door ons en Microsoft opgeleid en bijgeschoold in de Microsoft stack.

Rubriek:

Trefwoorden:

,