Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Susteren, 6114 JN
Regio: Echt-Susteren
Plaats: Susteren
Postcode: 6114JN
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Ben jij op zoek naar een baan waar je samen met collega’s werkt, maatwerkopdrachten uitvoert en jouw technische enthousiasme in kwijt kan? Dan hebben wij wellicht de perfecte baan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een Buitdienstmedeweker Hekwerken. Lees snel verder!

Over de functie

Als hekwerkmonteur monteer je hekwerken, pleeg je onderhoud en assisteer je klanten, waardoor het werk dynamisch en uitdagend blijft.

Zo werk je met een collega aan diverse projecten in Limburg en het Vlaamse gedeelte van België. Je taken omvatten het demonteren en monteren van hekwerk, palen heien, funderingen maken, gaas spannen, spijlenvakken plaatsen en klanten assisteren. Het gevarieerde werk op verschillende locaties maakt het uitdagend en vooral divers bezig zijn, waar een proactieve houding en collegialiteit van belang is!

Wat wij bieden

 • Onze opdrachtgever biedt flexibele werkuren met keuze tussen een 32- of 40-urige werkweek.
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden, startsalaris vanaf €2275 (weinig ervaring) oplopend tot € 3050 (of meer bij veel ervaring) op basis van een fulltime contract.
 • De salarisbespreking is altijd mogelijk!
 • Medewerkers genieten van 25 snipperdagen en 13 ADV-dagen.
 • 8.33% vakantiebijslag.
 • Bij goed presteren een contract via de werkgever;
 • Na elke werkdag is er de gelegenheid om informeel af te sluiten met een drankje en een gezellig praatje met collega’s.
 • CAO Metaal & Techniek.
 • Pensioen: Je gaat direct pensioen opbouwen!;
 • Onze opdrachtgever investeert in de groei van medewerkers door de mogelijkheid te bieden om diverse rijbewijzen te behalen volledig op kosten van het bedrijf.
 • Daarnaast zijn er talrijke kansen voor opleiding, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden naar binnendienstfuncties.
 • De dagelijkse werkzaamheden worden gekenmerkt door variatie, ruimte voor eigen inbreng en samenwerking.

Wat wij vragen

Ervaring niet vereist! Onze opdrachtgever leert je het vak. De enigste eis voor hekwerklijnen uitzetten is technische ervaring en inzicht. Heb je bijvoorbeeld gewerkt in de bouw, techniek of hovenierssector, dan is dit absoluut een stap die je kunt maken! Wel moet je opgewassen zij tegen de verschillende seizoenen (lees weersomstandigheden) die ons Nederland te bieden heeft. Alles check? Lees dan snel verder, we hebben natuurlijk ook wat te bieden!

Over het bedrijf

Onze partner, gelegen omgeving Echt, staat voor persoonlijke, betrouwbare, en professionele dienstverlening op het gebied van hekwerk, slagbomen, poorten, en automatisering. Met enthousiasme zorgen zij voor de beveiliging van terreinen, zowel zakelijk als privé. Waar zijn ze goed in? Het bieden van kwaliteitsoplossingen voor diverse opdrachtgevers, variërend van particulieren en overheid tot bouw en industrie. Persoonlijke aandacht en tevreden klanten zijn hun trots!

Trefwoorden:

,