Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Amsterdam
Regio: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Wil je deel uitmaken van een Agile productteam dat complexe uitdagingen in het onderwijs aanpakt? Als Back-end Developer bij ICT Services van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam, werk je samen met jouw collega’s aan innovatieve oplossingen voor studieplanning, waardoor studenten hun academische traject effectiever kunnen beheren.

Als Back-end developer ben je binnen het productteam GLASS verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het nieuwe product STUDIEPLAN, met een focus op de C# .NET backend. Jouw taken omvatten het uitwerken van functionele eisen en technische oplossingen, het programmeren van nieuwe systeemdelen, het testen en analyseren van testresultaten, en het herstellen van fouten. Daarnaast draag je bij aan het onderhouden van een geautomatiseerde omgeving in Azure, waarbinnen onze oplossingen draaien. Als team zijn we verantwoordelijk voor het volledig functioneren van onze oplossingen, en we hanteren het principe ‘you build it, you run it’. Ook ben je betrokken bij het ontwerpen en opzetten van geautomatiseerde tests met rapportages.

Dit ga je doen

 • De ontwikkeling van het nieuwe STUDIEPLAN-product binnen het GLASS-productteam, met een specifieke focus op de C# .NET backend.
 • Uitwerken van functionele eisen en technische oplossingen, programmeren van nieuwe systeemdelen, testen, analyseren van testresultaten en foutcorrectie.
 • Bijdragen aan het onderhouden van een geautomatiseerde Azure-omgeving waarbinnen de oplossingen draaien; als team dragen we de verantwoordelijkheid voor het volledig functioneren van onze oplossingen volgens het ‘you build it, you run it’-principe.
 • Ontwerpen en implementeren van geautomatiseerde tests met bijbehorende rapportages.

Hier ga je werken als Back-end Developer in Amsterdam

Welkom bij het GLASS Scrumteam, waar innovatie en samenwerking samenkomen. In ons GLASS-team krijg je de kans om een significante impact te hebben op de toekomst van onderwijsvoorbereiding en technologische vooruitgang. Ons team is vastberaden om de volgende doelstellingen te verwezenlijken:

 • Onze focus ligt op het verbeteren en beheren van de huidige functionaliteit van de GLASS-applicatie, waardoor we een stabiele en betrouwbare omgeving creëren voor onze gebruikers;
 • We verbeteren de bestaande functionaliteit vanuit de behoeften van onze gebruikersorganisatie, waarbij de prioriteiten worden bepaald door de Product Owner en vermeld in de GLASS backlog;
 • We ontwikkelen nieuwe functionaliteit op het gebied van onderwijsvoorbereiding om zo het onderwijsproces te optimaliseren;
 • Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van onze ontwikkelprocessen door de implementatie van Continuous Integration en Continuous Delivery. Dit stelt ons in staat om onze softwareontwikkeling sneller en met hogere kwaliteit uit te voeren, wat bijdraagt aan een dynamische en efficiënte werkomgeving;
 • Innovatie is een kernwaarde voor ons. We innoveren voortdurend om ervoor te zorgen dat studenten kunnen studeren met behulp van geavanceerde technologieën en processen.

Binnen ons hechte GLASS-team vind je een groep van gedreven professionals. Je werkt zij aan zij met 2 back-end developers, 2 front-end developers, 1 functioneel beheerder, een scrum master en een product owner. Het team werkt 2 dagen op kantoor in Amsterdam-Zuidoost en 3 dagen vanuit huis. We koesteren open communicatie en bevorderen constructieve discussies, omdat we geloven dat dit de basis vormt voor groei en succes. Word lid van ons team en speel een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van onderwijslogistiek en technologische innovatie. Jouw bijdrage zal een blijvende impact hebben op studenten terwijl je samen met ons bouwt aan een betere onderwijservaring.

Jouw profiel

 • Enkele jaren ervaring als back-end developer met expertise in C# en de nieuwste versies van .NET, idealiter .NET 7 en 8;
 • Je hebt ervaring met verschillende ontwikkeltools, zoals Docker en Git;
 • Je hebt interesse in cloudtechnologieën en moderne infrastructuurbeheerpraktijken. Ervaring of bereidheid om te leren werken met Azure, IaC, Kubernetes, Terraform en GitOps is essentieel;
 • Passie voor het vinden van technische oplossingen en het leveren van kwaliteit;
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in het beheer van applicaties en releases;
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en het vermogen om constructief bij te dragen aan discussies.

Wat bieden we jou

Een creatieve werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor individuele inbreng en waar jouw expertise wordt gewaardeerd!

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Deze functie past binnen het functieprofiel Ontwikkelaar ICT 2. Bij deze functie hoort schaal 11. Het salaris bedraagt minimaal € 4.332,- tot maximaal € 5.929,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (38 uur per week) en is afhankelijk van competenties en ervaring. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
 • mobiele telefoon en een laptop;
 • internet- en thuiswerkvergoeding;
 • pensioenopbouw bij het ABP;
 • je hebt de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • door wekelijks twee uur meer te werken dan je arbeidsuren, ontvang je op jaarbasis 96 compensatie-uren. Dat geldt ook als je parttimer bent;
 • daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
 • je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam. Voor de HvA, zie medewerkers aan het woord.

Over ons

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek. De Dienst ICT Services (ICTS) is verantwoordelijk voor alle ICT-diensten die geleverd worden aan ruim 90.000 UvA- en HvA- studenten en 10.000 medewerkers. In totaal werken ca. 270 (fte) interne medewerkers en ca. 50 (fte) externe medewerkers bij ICTS.

Meer lezen.

Voor meer informatie zie onze LinkedIn-pagina Universiteit van Amsterdam: Werken in de ICT | LinkedIn en de websites: www.HvA.nl en www.UvA.nl.

Vragen?

Wil je eerst nog even verder praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met:

 • Benjamin Knop (Scrum Master) via b.knop@uva.nl

(Gebruik dit emailadres uitsluitend voor het stellen van vragen: we verwerken alleen sollicitaties die we ontvangen via de sollicitatie onderaan deze vacature).

Sollicitatie

Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt via de link solliciteren.

Past deze vacature niet bij jouw profiel? We hebben nog meer vacatures!
Kijk hiervoor bij de vacatures van ICTS bij de
HvA en de UvA.

Wat je verder moet weten

 • Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature houden wij de UvA Sollicitatiecode aan.
 • Bij ICTS hechten we veel waarde aan integriteit en kwalificaties. Als onderdeel van ons sollicitatieproces voeren wij een controle uit om de betrouwbaarheid en geschiktheid van onze kandidaten te waarborgen door een identiteitscontrole en diploma- en referentiechecks.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Trefwoorden:

,