Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000-5000
Werkgever: Yacht
Adres: Zoetermeer, Zuid-Holland, 2711AA
Regio: Zoetermeer
Plaats: Meerzicht-Oost
Postcode: 2711AA
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Bedrijfsomschrijving

Bedrijf

Bij Yunex Traffic BV werken wij aan innovatieve, hoogtechnische automatiseringsprojecten in de mobiliteitsbranche, waaronder tunnels, sluizen, bruggen en wegen. Onze innovatieve concepten en oplossingen zorgen ervoor dat Nederland en de rest van de wereld in de toekomst “mobiel” blijven. Denk hierbij aan geïntegreerd verkeersmanagement om de verkeersdoorstroming te bevorderen of aan verkeersoplossingen voor het bedienen en besturen van tunnels, sluizen en bruggen. Het moederbedrijf Yunex Traffic AG heeft onze Nederlandse tak aangewezen als het Center of Competence for Tunnel and Water Infrastructure Systems voor Yunex wereldwijd.Yunex Traffic is een technologische onderneming met, ruim 230 gedreven medewerkers in Nederland en 3100 wereldwijd. Deze medewerkers delen een passie voor innovatieve en complexe projecten in de infrastructuur. Wij ontwikkelen, realiseren en onderhouden IT-platformen, automatiseringsoplossingen en andere systemen voor bruggen, tunnels, keringen, sluizen en (water)wegen teneinde de kwaliteit van leven, de verkeersveiligheid en duurzaamheid te verhogen. Door samen te werken met onze opdrachtgevers en naar elkaars belangen te luisteren, maken wij projecten succesvol.

Binnen Yunex Traffic BV werken wij aan innovatieve, hoog technische automatiseringsprojecten in de mobiliteitsbranche (tunnels, sluizen, bruggen, wegen).

Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst “mobiel” blijven. Denk hierbij aan geïntegreerd verkeersmanagement om de verkeersdoorstroming te bevorderen of aan verkeersoplossingen voor bediening en besturing van tunnels of aan installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen en bruggen. Het moederbedrijf Yunex Traffic AG heeft de Nederlandse tak aangewezen als Center of Competance for Tunnel and Waterinfrastructure systems voor heel Yunex wereldwijd.

Functieomschrijving

Als Hardware Engineer werk je samen met ongeveer vijf andere hardware engineers in de expertisegroep Hardware Engineering. Je dagelijkse werkzaamheden vinden plaats binnen onze projecten, variërend in omvang van 5 tot 30 collega’s. Je opereert binnen een dynamische afdeling waar we zowel technisch hoogwaardige als betrouwbare oplossingen voor onze klanten realiseren als inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en trends in de internationale mobiliteitsmarkt.

Als Hardware Engineer maak je deel uit van een projectteam dat zich richt op het realiseren van automatiseringsprojecten in de infratechniek. Je bent verantwoordelijk voor engineeringactiviteiten met betrekking tot ontwerpen van alle elektrokasten, van energievoorziening tot serverkasten en van calculatie tot geïntegreerde afname op locatie

Je bent een professional met een hands-onmentaliteit, die de kwaliteit van de hardware oplossing bewaakt en ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en technieken, zodat je de klanten altijd kan voorzien van de best mogelijke oplossingen. Je denkt out of the box, hebt een proactieve houding.

Je verantwoordelijkheden omvatten:

 • Het afstemmen van de ontwerpaanpak met collega’s
 • Het maken van ontwerpen in EPLAN op basis van klanteisen en systeemeisen.
 • Het fungeren als kennisdrager voor hardwarecomponenten en kastontwerpen binnen een projectteam.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (op het gebied van Elektrotechniek, Industriële Automatisering of vergelijkbaar);
 • Ervaring als hardware engineer in een project engineeringomgeving.
 • Kennis van besturingskasten en veldinstallaties, inclusief kabel-, vermogens- en warmtelastberekeningen.
 • Je bent een gevorderde EPLAN gebruiker (ervaring met EPLAN Electric P8 of 2022 is een pré);
 • Je hebt kennis van de laatste normen en richtlijnen binnen de elektrotechniek;
 • Je bent proactief, gedreven, communicatief vaardig, analytisch en een teamplayer die gericht is op resultaat;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris: € 3500 – € 4500 p.m. (o.b.v. fulltime)
 • Start: in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk
 • Uren: 32 – 40 uur p.w.
 • Locatie: Zoetermeer (hybride werken is mogelijk in overleg) → Inzet in eerste instantie op project in Amsterdam, max 2 dagen op locatie, overige tijd thuiswerk of op kantoor in Zoetermeer. Na opdracht Amsterdam ca. april 2024 inzet op andere projecten in portfolio Yunex mogelijk.
 • Contract: 1 jaarcontract via Yacht, hierna kijken naar mogelijkheden tot verlenging of overname.
 • Opleidingsbudget
 • 13de maand

Rubriek:

Trefwoorden:

,