Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: 4shipping
Adres: Rotterdam
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Land: NL
 

Functieomschrijving

Als developer ontwikkel je nieuwe functionaliteiten waar verladers, logistiek dienstverleners en binnenvaartondernemers gelukkig van worden. Die functionaliteiten maken de organisatie van transport nog eenvoudiger en duurzamer. Als onze technische expert heb je samen met het development team de verantwoordelijkheid om de beste keuzes te maken om zo onze klanten optimaal vooruit te helpen.

Heb je zelf ideeën hoe je het platform veel slimmer en effectiever kan maken? Dan vinden we dat geweldig! We geven je graag de ruimte om eigen ideeën aan te dragen en uit te werken, als klanten het hiermee eens zijn.

Als je op kantoor komt, verwen je jezelf eerst met een echt lekker vers bakkie goeie koffie of een van de vele specials. (Een mix van thuis en op kantoor werken vinden we helemaal prima).

● Maar je belangrijkste taak is het om de front-end tickets op te pakken die goed voorbereid zijn. En als er toch nog onduidelijkheden zijn trek je direct

aan de bel om je aannames te valideren bij de product owner.

● We werken volgens een geordend scrum proces. Dit houdt in dat we elke twee weken een sprint review en sprint planning overleg hebben. Een vast agendapunt is bijvoorbeeld de retrospective, zo zorgen we ervoor dat we elkaar scherp houden en processen continu verbeteren. Tussentijds hebben we dan backlog refinement overleg, waar we de komende sprint alvast voorbereiden.

● We organiseren geregeld een hackaton om met het hele team focus te hebben op onderwerpen als kwaliteit, gebruikerservaring, enz.

● Je gaat soms mee naar een (potentiële) klant zodat je je beter kan verdiepen in zijn/haar wereld. Alleen zo kan je bijdragen aan de beste klant ervaring.

● Natuurlijk organiseren we ook dat je een keer mee kunt op een binnenvaartschip. Zo voel, proef en ervaar je helemaal wat voor bijzondere sector die binnenvaart is.

Trefwoorden:

,