Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Ubeeo
Adres: Rotterdam
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Land: NL
 

Functieomschrijving

Op een normale werkdag houd jij je bezig met de volgende zaken:
• Het bouwen van nieuwe functionaliteiten in onze webapplicatie of in ons mobiele platform
• Het bouwen van integraties, interfaces en koppelingen tussen onze webapplicatie en andere applicaties (bijvoorbeeld HR-systemen en sociale media)
• Je hebt 1 a 2 keer per week een dagdeel support-dienst voor klanten: alle gebruikers van onze applicatie kunnen via LiveChat vragen stellen aan ons team als zij iets niet snappen.
• Ondersteunen van de webdevelopers met je technische kennis
• Je besteedt tijd aan het ‘spelen’ met nieuwe technieken om te zien of we onze producten daarmee kunnen verbeteren.

We vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. De ontwikkelaars werken nauw samen. We zijn eraan gewend om elkaar raad te geven en hulp te vragen. Zo worden we allemaal beter. Je krijgt alle ruimte om creatief te zijn in de oplossingen die je bedenkt. Maar we willen dan ook dat je de grenzen opzoekt van wat jij kan en van wat technisch mogelijk is. Daar is lef voor nodig en doorzettingsvermogen. We zijn een groeiende organisatie en zeker nog niet over-georganiseerd…
Je werkt vanuit ons kantoor in het Hulstkampgebouw aan de Maas in Rotterdam, maar vanuit huis werken is ook geen probleem. Sterker nog, dat doen een flink aantal van ons en contact met elkaar is er dan toch wel via de chat.

Trefwoorden:

,