Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Dodewaard
Regio: Neder-Betuwe
Plaats: Dodewaard
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Marketeer voor Bever Automatisering en onze Powerall software, ga jij de uitdaging aan? Wij hebben een vacature voor een marketeer die het heerlijk vindt om te schakelen!

Dit ga je doen als Marketeer…

Jij gaat aan de slag met de branding en zichtbaarheid van Bever Automatisering en onze eigen Powerall software. Je geeft dit vorm vanuit het reeds bestaande marketingplan om potentiële klanten in contact te brengen met onze oplossingen.

Jij draagt zorg voor de concrete invulling van het marketingplan door het ontwikkelen en uitvoeren van de contentkalender, het voorbereiden van beurzen, adverteren in vakbladen en het bedenken, ontwikkelen en draaien van toffe marketingcampagnes. Je krijgt hierbij alle vrijheid om je creativiteit tot uiting te laten komen. Jouw functie is nieuw voor ons. We zullen dus samen naar een goede inhoudelijke invulling zoeken. Goed om te weten dat wij nieuwe initiatieven en ideeën omarmen. Én dat je de eerste tijd nog ondersteuning hebt van onze ervaren externe marketingpartners.

Je krijgt een coördinerende rol wat betreft communicatie. Je hebt korte lijntjes met de afdelingen ICT, softwareontwikkeling en consulting om input te verzamelen, af te stemmen over content en met verkoop voor het draaien van campagnes. Samen met hen brainstorm je over hoe je de campagnes zó kunt inrichten dat ze verkoop (en tegelijkertijd ook Bever) ondersteunen in het behalen van hun doelen.

Naast interne afstemming word je de externe samenwerkingspartner van de leveranciers van onze klanten om gezamenlijke PR/marketing acties op te zetten. Zo draag jij als Marketeer jouw steentje bij aan onze missie om onze klanten zorgeloos te laten werken met innovatieve en kwalitatieve automatiseringsoplossingen.

Waar je terecht komt…

Wij zijn een succesvol bedrijf met betrokken collega’s en leveren sinds 1990 automatiseringsoplossingen. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de markt van machineonderhoud- en reparatie. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om onze klanten verder te helpen. Daarnaast kijken wij als hecht team naar elkaar om. Dit creëert een fijne sfeer, waardoor veel medewerkers graag lang bij ons blijven werken.

Deze functie is echt wat voor jou, want je…

 • bent proactief en creatief;
 • vind het leuk om toffe campagnes te bedenken, op te zetten en te analyseren;
 • hebt je hbo-opleiding in de richting van Marketing & Communicatie afgerond;
 • hebt ervaring en interesse in social media en google marketing (SEA en SEO);
 • bent sociaal, ondernemend en kan resultaatgericht samenwerken.

Wij bieden jou…

 • veel vrijheid en ruimte voor je eigen ideeën;
 • betrokken collega’s die bereid zijn om je verder te helpen en zorgen voor een fijne en gezellige sfeer;
 • een salaris tussen de €2.750 – €3.750 bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring;
 • Bever uitjes, waaronder de avontuurlijke Beaver Adventure waarbij we met z’n allen naar de Ardennen gaan en een kerstbijeenkomst waar je partner ook welkom is;
 • aandacht en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen, te studeren of cursussen te volgen;
 • een pensioenregeling met een bijdrage van ons;
 • een jaarcontract voor 32-40 uur met de intentie om daarna een verbinding voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met Marlieke van den Berg. Stuur een e-mail naar m.vandenberg@beversoftware.nl of bel naar 0645197982.

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Rubriek:

Trefwoorden:

,