Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000
Werkgever: Yacht
Adres: Amsterdam, Noord Holland, 1011 RM
Regio: Amsterdam
Plaats: Binnenstad
Postcode: 1011RM
Land: NL
 
Bedrijfsomschrijving

Werken bij YACHT IT in het team Non-Profit betekent dat je jezelf graag wilt ontwikkelen en van je collega’s bij YACHT IT blijft leren! En ook je collega’s in de communities beter wil maken. Binnen YACHT IT hebben we verschillende communities waaronder de Business Information Management (BIM) community. Kijk voor meer informatie over ons Business Information Management Program op: yacht.nl/BIM.

Er is veel direct contact tussen de professionals binnen en buiten de communities en tussen de professionals op opdracht. Om bijvoorbeeld kennis of ervaring uit te wisselen of om te bespreken welke mogelijkheden een collega professional ziet bij die opdrachtgever waar jij ook zo graag aan de slag wilt. Ook is er een nauwe samenwerking tussen de professionals en de consultants. Uiteraard ten tijde van het vinden van een nieuwe opdracht. We werken ook nauw met elkaar samen om blijvend het beste uit onszelf en de organisatie te halen; Pushing Horizons. De feedback die daaruit komt nemen we iedere periode mee om onze horizon verder te leggen. Net even dat stapje meer doen en buiten je comfortzone treden om te blijven groeien en je grenzen te verleggen voor onze klanten in de publieke sector. Welkom in ons netwerk bij YACHT IT team Non-Profit!

Functieomschrijving

Voor onze Non-Profit unit zijn we op zoek naar een Project Managers (met overheidservaring) om in vaste dienst bij Yacht te komen. Vanuit Yacht ga je aan de slag bij diverse van onze opdrachtgevers zoals Douane, DUO, UWV, Belastingdienst, Defensie en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als Project Manager breng jij de nodige kennis, kunde en ervaring mee om direct van toegevoegde waarde te zijn.

Naast deze non-profit klanten liggen er ook mogelijkheden bij (grote) commerciële bedrijven zoals ASML, Ahold, Philips, Rabobank & KLM.

Hoe ziet het werk van een Projectmanager eruit?

Als Projectmanager heb jij de dagelijkse leiding over een project. Jij zorgt ervoor dat dat het project binnen de gestelde termijn wordt uitgevoerd, als het kan tegen het begrote budget natuurlijk, want een financiële verantwoording hoort er ook vaak bij. De allerbelangrijkste taak die een Projectmanager heeft is dat hij alle neuzen één kant op weet te draaien, dat is essentieel voor het slagen van een project.

Functie-eisen

Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kunt verbinden. Projecten kunnen complex zijn, een Projectmanager is dus stressbestendig en weet overzicht te houden in hectische situaties. Verder ben je goed met cijfers en kun je accuraat werken. Het woord Projectmanager zegt het al, je bent ook een leidinggevende, je bent dus in staat om mensen te motiveren, inspireren en te coachen.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een IT omgeving bij een grote organisatie
 • Minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare functie
 • Prince2, IPMA, PSM of iets vergelijkbaars
 • HBO werk en denkniveau

FUNCTIE-WENSEN

 • HBO of WO diploma
 • Ervaring binnen de (rijks)overheid

DUTCH SPEAKING CANDIDATES ONLY!

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot make any exceptions. If you don’t speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply.

Arbeidsvoorwaarden

 • Maandsalaris van maximaal € 5.000 zonder auto of € 4.400 met auto van de zaak o.b.v. 36 uur p.w. *
 • Bij veel van onze klanten gelden aanvullende voorwaarden zoals een 13e maand
 • Direct vast contract voor onbepaalde tijd bij Yacht
 • Deelname bonusregeling Yacht (tot 8% van salaris), 8,33% vakantiegeld & 25 vakantiedagen (als je belooft dat je er iets leuks mee doet)
 • Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen, cursussen & trainingen
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag & bij ziekte eerste jaar 100% doorbetaald
 • Diverse aavullende voorwaarden en regelingen.

* Arbeidsovereenkomst is standaard 36 uur tenzij anders afgesproken.

Trefwoorden:

,