Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Bluedesk CRM B.V.
Adres: Oosterhout
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Oosterhout
Land: NL
 

Functieomschrijving

In deze rol ben je onderdeel van het Aurea team, met een flinke groeistrategie. Hierbij richten we ons op de ‘maak-industrie’, waar het Aurea CRM pakket echt een verschil kan maken in het neerzetten en inrichten van processen, middels innovatieve technologie. Je bent als Sales Business Development Manager.

zowel verantwoordelijk voor new business, als bestaande business. Zodanig dat onze vastgestelde groeistrategie wordt gerealiseerd.

Om dit te bereiken, heb je een actieve rol in het account management van huidige klanten en geef je invulling aan nieuwe kansen die er liggen om onze business uit te breiden. Om dit op de beste manier te kunnen doen, combineer je jouw kennis van binnen de maak-industrie met jouw technische CRM/ERP kennis. Daarmee neem je huidige klanten mee in de business oplossingen die we kunnen bieden met Aurea. Daarnaast denk je samen met Marketing na over creatieve manieren om meer leads te genereren binnen de maak-industrie. Vervolgens doe je er alles aan om deze potentiële klanten aan Bluedesk CRM te binden, en hen tegelijkertijd verder te helpen bij het scherp krijgen van hun eigen business vraag en advies m.b.t. Aurea. Je neemt de lead in het geven van demo’s, eventueel in samenwerking met een Aurea Consultant, om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening zichtbaar te maken. Je vertaalt de behoefte van klanten naar een passend voorstel, met gespecificeerd budget, een afgebakende scope & aanpak en de passende software oplossing. Met jouw kennis en ervaring breng je dit tot een goed einde. Tijdens het project en de implementatie blijf je contact houden met de klant en het projectteam.

Trefwoorden:

,