Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Yacht
Adres: Apeldoorn , Gelderland, 7311AA
Regio: Apeldoorn
Plaats: Ugchelen
Postcode: 7311AA
Land: NL
 
Bedrijfsomschrijving

De Belastingdienst is een maatschappelijk relevante en invloedrijke organisatie. Zo gaat er jaarlijks bijvoorbeeld 300 miljard euro aan belastinggeld doorheen en heeft elke Nederlander met deze organisatie te maken. Miljoenen van die Nederlanders communiceren tegenwoordig alleen nog digitaal met de Belastingdienst. Dat stelt hoge eisen aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van de ICT-systemen en de informatievoorzieningen. Er ligt dan ook een grote uitdaging om de geoliede machine van de online omgevingen goed draaiende te houden. Een missie waar jij als Full Stack Developer jouw steentje aan bij kan dragen!

Functieomschrijving

Voor onze partnerorganisatie, de Belastingdienst, zijn wij op zoek naar een Senior Tester.

Binnen Gegevens wordt al geruime tijd gewerkt aan opdrachten die het gevolg zijn van de vernieuwing van de Autosystemen. De rol van Gegevens bestaat uit het binnenhalen en intern (en in sommige gevallen ook extern) beschikbaar stellen van de gegevens uit de Basisregistratie Voertuigen (BRV). Deze gegevens worden ontsloten en -voor analytisch gebruik- opgeslagen in Teradata . Tevens worden de ingewonnen gegevens doorgesluisd naar het domein Auto voor het opbouwen van een Fiscaal Voertuigbeeld. Daarnaast wordt een inkijkservice van de RDW (rechtstreeks inprikken op de actuele gegevens) ontsloten voor gebruik binnen de Belastingdienst. Recentelijk is duidelijk geworden dat er vanuit Auto en voor diverse interne verstrekkingen een behoefte bestaat aan BRV-gegevens voor operationeel gebruik waarbij geen gebruik gemaakt kan worden van de online raadpleging van de BRV. Hiervoor moeten in relatief korte tijd drie diensten worden gerealiseerd deels in JAVA, deels in Cobol. De tester moet in staat zijn in beide omgevingen testwerk te verrichten. Kennis van het IT-landschap Belastingdienst is een pré..

Achtergrond opdracht
Om de hier vermelde diensten te realiseren worden een (grotendeels) nieuw team opgericht . Het team zal hoofdzakelijk werken langs de lijnen van SAFE Agile. Gezien de grote tijdsdruk en het belang van deze opdracht zal er daarnaast sprake zijn van een (gedeeltelijke) projectmatige sturing. Realisatie zal zowel in een JAVA als Cobol omgeving plaatsvinden. Deze vacature vraagt daarom kennis en ervaring met testen in beide omgevingen.

Functie-eisen

  • HBO gecertificeerd;
  • SAFe;
  • Testautomatisering: Kennis van tpooling: Cucumber en Robot Framework, Testmanagement: Testen professional, Tmap Next advanced, ISTQB advanced, Testorganisatie en uitvoering:T Map Next Foudation;
  • Ruime ervaring met testen (JAVA + Cobol): Opstellen van fysieke en logische testgevallen, opzetten van testscenario’s, uitvoeren van functionele testen, op basis van ontwerpspecificaties testen van applicatietaken,het maken van een testplan en testrapportages (7 jr.);
  • Ervaring met Agile werken (2 jr.).

Nice to have

  • Gewerkt met MQ en TWS;
  • Ervaring met Jira en Confluence;
  • Kennis/ervaring met XML.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een opdracht van 36 uur per week. De startdatum is (in overleg) 1 maart en de looptijd van de opdracht is in eerste instantie tot 31 december 2023, waarna er optie tot verlenging is.

Voor deze rol kunnen we je inzetten op basis van detachering of op basis van een ZZP-constructie.

Trefwoorden:

,