Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Sittard, 6136 KV
Regio: Sittard-Geleen
Plaats: Limbricht
Postcode: 6136KV
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Geniet van een ruime mate van vrijheid terwijl je aan de top elektrotechnische oplossingen werkt voor onze klanten! Jouw rol als servicemonteur elektrotechniek omvat niet alleen het verhelpen van storingen, maar ook het proactief voorkomen ervan. Je hebt alle vrijheid om innovatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren. Kom de wereld van techniek tot leven brengen bij de afdeling Technisch Beheer.

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van verschillende installaties, altijd op het juiste moment en voor al onze klanten. Deze verantwoordelijkheid deel je natuurlijk met je collega-monteurs. Soms werk je zelfstandig, andere keren werk je gezellig samen met een collega. Tussendoor bespreek je met je collega’s in de binnendienst de status van lopende projecten, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Zo kan het zijn dat je snel moet reageren op een storing in een groot nieuwbouwproject, of dat je te maken krijgt met uitval in een kantoorpand. Twee totaal verschillende technische uitdagingen! Als gedreven servicemonteur elektrotechniek kun je hier helemaal in opgaan. Je taken omvatten onder andere:

 • Het vaststellen en verhelpen van storingen aan defecte elektrotechnische installaties
 • Het afstemmen met de klant om de hinder tijdens zijn/haar werkzaamheden te verminderen
 • Het inventariseren van de technische staat van bijvoorbeeld groepenkasten, datanetwerken en bewegingssensoren
 • Het draaien van storingsdiensten waarbij je buiten werktijd beschikbaar bent om storingen op te lossen

Wat wij bieden

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
 • iPhone en een iPad
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen
 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen

Wat wij vragen

Wat het werk ook inhoudt, het draait uiteindelijk om menselijk contact. Jij wordt het beste omschreven als iemand die beslissingen neemt, klaarstaat voor anderen en een echte teamspeler is. Samen met je collega-monteurs leggen jullie installaties aan en ben jij het eerste aanspreekpunt voor hen. Als leidinggevende eerste monteur beveiliging beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Minimaal een mbo-diploma niveau 3 in elektrotechniek, of een vergelijkbaar niveau
 • Bij voorkeur enige jaren ervaring als eerste monteur
 • Bezit van een VCA VOL- en MBV-diploma. Als je deze nog niet hebt, kun je ze bij ons behalen
 • In het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 100 jaar aan ervaring. Als toonaangevende technische dienstverlener bieden zij volledige service, vanaf het ontwerp tot aan de installatie en het onderhoud van zowel elektronische als werktuigbouwkundige systemen. De diensten strekken zich uit naar diverse sectoren, waaronder het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Ze streven ernaar bij te dragen aan verschillende milieuvriendelijke initiatieven.

Trefwoorden:

,