Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Yacht
Adres: Helmond , Noord Brabant, 5701 NN
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Helmond
Postcode: 5701NN
Land: NL
 
Bedrijfsomschrijving

Het team

De gemeente Helmond beschikt over een team van ongeveer 20 betrokken en gedreven functioneel- en applicatie beheerders die dienstverlening en een goede informatievoorziening hoog in het vaandel hebben staan. De functioneel beheerders zijn dicht bij de medewerkers in de lijn werkzaam om daarmee de werkprocessen te optimaliseren. De applicatiebeheerders maken zich hard om de beschikbaarheid van de applicaties te optimaliseren.

Over gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’.

Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Functieomschrijving

In 2023 open de Gemeente Helmond een nieuw gemeente huis: ‘Huis voor de Stad’. Moderne IT-faciliteiten horen bij deze nieuwe stap. Deze modernisering wordt de komende jaren voorgezet. Als applicatie beheerder van AFAS ben je bezig met onderhoud, de verdere implementatie en optimalisatie van Profit pakket en het oplossen van incidenten.

Gemeente Helmond heeft een volledige AFAS licentie en maakt daarbinnen met name gebruik van HRM, Payroll, Projecten, InSite en OutSIde. Ook liggen er koppelingen tussen AFAS en andere systemen. Jouw expertise is dus in alle breedte nodig: van het ondersteunen van de dagelijkse gebruikers van het systeem, het onderhouden van data en autorisatie(beheer), tot het bouwen en optimaliseren van workflows, rapporten, documenten en connectoren.

Functie-eisen

  • Je hebt recente werkervaring met AFAS Profit (in het bijzonder met applicatiebeheer van HRM Payroll, Projecten, Cursusmanagement, InSite en OutSite)
  • HBO- werk en denkniveau
  • Je bent bekend met de dagelijkse gang van zaken op een HR afdeling en kunt je daarom goed verplaatsen in de wensen van de gebruikers. Een achtergrond op het gebied van salarisadministratie of HR is een pré
  • Ervaring in het werken met TOPdesk is een pré

Arbeidsvoorwaarden

De functie is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Je start met een overeenkomst van 1 jaar. Verlenging is mogelijk. Het doel is uiteindelijk vast in dienst te komen bij de Gemeente Helmond. De functie valt in schaal 9 van de CAO voor Gemeenten.

Trefwoorden:

,