Klik hier voor meer Informatie

Salaris: €5525.00 per month
Werkgever: NLwerkt
Adres: Eindhoven
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als Scrum Master bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature.

Hoe ook jij het verschil maakt

Als Scrum Master bij VGZ omarm je het Agile gedachtengoed, zoals Scrum, Kanban en Lean. Dit draag je actief en enthousiast uit. Je activeert de teams om verbeteringen te identificeren en door te voeren. Door jouw faciliterende rol versterk je de onderlinge samenwerking en de communicatie met de verschillende stakeholders. Je helpt het team met het begrijpen van de noodzaak voor helder gedefinieerd werk en ondersteunt in het neerzetten van een gedegen aanpak voor het plannen van het werk. Ook een belangrijke taak als Scrum Master is het stimuleren tot meetbare en inzichtelijke resultaten en het betrekken het gehele team bij besluitvorming.

Je creëert als Scrum Master een omgeving van vertrouwen en je bent een rolmodel voor commitment, lef, focus, openheid en respect. Je bent goed in het geven van feedback, schept heldere verwachtingen expliciet en stelt krachtige vragen. Je brengt teamleden naar een hoger niveau door te focussen op het leren en groeien. Dit doe je door een mindset van experimenteren te stimuleren. Als Scrum Master draag je kennis en inzicht over aan collega’s en overige belanghebbenden. Jij coacht de Product Owner, het team en de organisatie VGZ in haar Way of Working.

De Scrum Master kenmerkt zich als een passievolle ambassadeur van het Agile werken met sensitiviteit voor bestaande structuren, maar is zich ook bewust van de werkwijzen en waar we naartoe willen met het team. Door de Agile principes actief uit te dragen weet jij als Scrum master de ontwikkeling rondom het team gezamenlijk vorm te geven. Je streeft naar continu verbeteren en draagt bij aan de groei van het team op gebied van zelforganisatie. Je levert een bijdrage in het algemeen management van jouw team en de HR taken die door zelforganisatie binnen het team belegd zijn.

Als Scrum Master ben je als faciliterend coach verantwoordelijk voor de teams Efficient Backoffice en Langdurige Zorg. Je hebt als Scrum Master een intensieve samenwerking om samen met de Product Owner en Resourcemanager effectieve technieken te vinden om doelen te definiëren en de backlog te managen. Naast dit alles neem je deel in het Scrum Master Gilde waarin je met vakgenoten samenkomt.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 3.868,- en € 5.525,- p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal H van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag;
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.

Dit is wat jij meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij beschikt over doorzettingsvermogen en goed kan communiceren, lukt het jou om met de teams de projecten tot een succes te brengen. Daarnaast ben je organisatiesensitief en kan je andere goed motiveren en inspireren.

Bovendien staan de volgende zaken op de cv:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Scrum Master in een grote complexe organisatie;
 • Certificering in PSM I en II;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van Agile, Scrum en DevOps;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied het faciliteren van sessies en workshops;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van het opschalen van Agile binnen organisaties;
 • Aantoonbare kennis van verandermanagement, teamontwikkeling en teamdynamiek.

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Als Coöperatief VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. 

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.

Trefwoorden:

,