Klik hier voor meer Informatie

Regio: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam
Postcode: 1011 RM
Contract type: Detachering
Opleiding: HBO
Type werkgever Telecommunicatie,ICT dienstverlening

Als centraal security datalake maken we gebruik van Splunk voor analyses en om de nodige data automatisch te extraheren. Deze data wordt verwerkt in een separate datawarehouse op basis van Microsoft technologie. De benodigde ETL-oplossingen zijn op basis van Apache (NiFi/Hop). Versiebeheer is ingericht m.b.v. GIT. Voor het monitoren van de data pipelines maken we gebruik van een intern ontwikkelde applicatie.

Naast het technische aspect stem je met directe collega’s binnen de security community de doelstellingen, informatiebehoefte en requirements af voor het ophalen en integreren van de benodigde data en stem je af met de partijen van (beoogde) leverende partijen voor de nodige interfacing. Ook draag je zorg voor de nodige (technische) vastlegging van hetwerk dat we doen. Zo zorgen we ervoor dat cybersecurity over de gehele lijn van ons bedrijf tastbaar is.

Als professional schakel je rechtstreeks met jouw CISO-collega’s en security-minded collega’s binnen de organisatie en krijg je de kans om jezelf te verdiepen in de verschillende securityprocessen van CISO/het security werkveld.

Trefwoorden:

, ,