Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 21.23 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: ‘S-GRAVENHAGE
Postcode: 2511EK

Ben jij helemaal thuis in de wereld van IT? En wil jij graag parttime aan de slag binnen de overheid? Dan is de Hoge Raad der Nederlanden op zoek naar jou!

Per z.s.m. zoeken zij een medewerker voor de ICT-servicedesk. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

wat bieden wij jou

  • bruto-uurloon tussen de€ 17,53 en € 21,23
  • opdracht voor 1 jaar
  • 12 uur per week
  • bij de Hoge Raad der Nederlanden
  • pensioen, vakantiegeldén een eindejaarsuitkering
  • 100% reiskostenvergoeding met het openbaar vervoer

wie ben jij

De Hoge Raad der Nederlanden is een bijzondere organisatie. Als medewerker op de servicedesk is het belangrijk dat je accuraat ter werk gaat. Omdat je continu in contact staat met stakeholders, is een klantgerichte houding van belang. Jij zorgt dat iedereen altijd zo goed mogelijk te woord gestaan wordt. Jouw werk bekijk je kritisch en bovenal analytisch.

  • MBO werk- en denkniveau;
  • aantoonbare praktijkgerichte IT-kennis in het bijzonder gericht op gebruikersondersteuning;
  • inzicht in de applicaties en infrastructuur en hun rol in de werkprocessen binnen de Hoge Raad;
  • kennis van ITIL.

wat ga je doen

Als medewerker ICT Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor (eind)gebruikers voor alle IT-vragen en verzoeken. Je biedt directe ondersteuning bij verstoringen van en vragen over ICT-diensten en zorgt voor een snelle oplossing. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het identificeren en analyseren van veelvoorkomende storingen, waarbij je structurele oplossingen implementeert om herhaling te voorkomen. Als er complexere problemen zijn, verwijs je deze door naar applicatie- of infrastructuurbeheer.

Je houdt ook toezicht op de afhandeling van storingen in applicaties en/of de technische infrastructuur en communiceert regelmatig met gebruikers over de voortgang. Naast het verhelpen van storingen, ben je ook actief bezig met preventief onderhoud aan verschillende apparatuur, zoals printers en scanners, en neem je tijdig vervangingen door slijtage voor je rekening.

Als het gaat om beveiligingskwesties en datalekken, reageer je proactief en treed je op als aanspreekpunt voor IT-incidenten. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van IT-apparatuur, inclusief uitgifte, inname en bijbehorende instructies voor gebruikers. Daarnaast faciliteer je online vergaderverzoeken en ondersteun je bij fotografie en filmopnames voor verschillende doeleinden, zoals het maken van portrettengidsen en het vastleggen van evenementen.

waar ga je werken

De Hoge Raad der Nederlanden is de hoogste rechter op het gebied van civiel recht, strafrecht en belastingrecht. Ze beoordeelt als cassatierechter of de rechter in vorige instantie het recht goed heeft uitgelegd en toegepast. De Hoge Raad heeft ook andere wettelijke instrumenten ter beantwoording van rechtsvragen. Zo draagt de Hoge Raad bij aan de rechtseenheid, de rechtsvorming en de rechtsbescherming.

De juridische taken van de Hoge Raad hebben een belangrijke maatschappelijke dimensie. De Hoge Raad is in de uitoefening van zijn taken dienstbaar aan het staatsbestel en de samenleving. Van de Hoge Raad maken naast de raad ook het parket en de directie Bedrijfsvoering deel uit.

sollicitatie

Heb jij interesse in de vacature? Wees er snel bij en solliciteer direct! Graag ontvangen wij ook een motivatiebrief bij jouw sollicitatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

,