Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 21.23 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3511BT

Ben jij de oplosser van ICT-problemen die zich binnen een organisatie voordoen? Help jij graag collega’s zodat zij hun werk weer uit kunnen voeren? Voor DUO zijn wij op zoek naar een Servicedesk medewerker in Utrecht.

Je gaat voor 36 uur per week aan de slag. Er mogelijkheid tot verlenging.

wat bieden wij jou

  • een salaris vanaf€ 18,89 per uur
  • werken voor de overheid
  • kans op verlenging
  • leerzame werkomgeving
  • 36 uur per week werken
  • reiskostenvergoeding OV 100%

wie ben jij

Jij denkt graag in oplossingen en hebt een dienstverlenende instelling. Als collega’s problemen hebben, help jij hen en werpt er jouw blik op. Met een proactieve houding ga jij aan de slag. Aan de telefoon dingen uitleggen is voor jou geen punt, maar verbaal ben jij ook goed. Naast deze telefonische hulpverlening, ben jij aanwezig aan de ICT-servicedesk in Utrecht.

Heb je al ervaring in een soortgelijke functie? Dan zien wij dit zeker als een voordeel!

Jij bent iemand die:

  • presteert in een dynamische omgeving
  • beschikt over goede communicatie
  • affiniteit heeft met ICT

wat ga je doen

Als Servicedesk medewerker ga jij je collega’s uit de organisatie (telefonisch) met allerhande ICT-vragen helpen. Dit zijn vooral 1e lijn helpdesk taken. Bijvoorbeeld het aansluiten van andere ICT-apparatuur. Daarnaast geef jij onder andere uitleg aan gebruikers bij de service balie, die nieuwe/andere apparatuur komen ophalen.

Ook is er veel extra werk door een maandelijkse grote instroom van nieuwe medewerkers en de digitale voorbereidingen. Het zijn dus veel verschillende vragen die je krijgt. Als Servicedesk medewerker vind jij dat een uitdaging van het werk.

waar ga je werken

Je komt te werken bij Dienst Uitvoering Onderwijs, voor de Inspectie van het Onderwijs.
Het team bestaat uit de Servicedesk ICT en On Site Support (OSS). Er heerst een ‘samen’ gevoel in het team, iedereen staat voor elkaar klaar. Dit zorgt voor een behulpzame werksfeer. Samen bieden jullie ICT-ondersteuning aan medewerkers van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Inspectie van het Onderwijs.

sollicitatie

Zie jij jezelf als de nieuwe aanwinst voor DUO? Reageer dan direct via de solliciteerknop! Deze vacature gaat binnenkort van onze website af.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

,