Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Barendrecht
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Barendrecht
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Word (Junior) Systeembeheerder bij Digizone

Ben jij graag bezig met systeem- en netwerkbeheer en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Join us at Digizone ICT!

Wie wij zijn?

Wij zijn Digizone, een kleine, jonge club ICT-professionals die organisaties helpen met het inrichten, beheren en verbeteren van hun IT en digitale infrastructuur. Wat voor organisaties dit zijn? Dit varieert van maritieme/offshore bedrijven tot recreatieve organisaties en advocatenkantoren waar wij als allround servicepartner hen helpen met IT-vraagstukken. Dit varieert van reguliere ondersteuning en kleine storingen tot het opleveren van complete servicenetwerken zowel op locatie als op afstand.

Wat ga je doen?

Cliché maar dit varieert per dag! Als Systeembeheerder ben je namelijk allround verantwoordelijk voor het helpen van onze klanten met hun IT-vraagstukken. Onze klanten bellen ons vaak als er zich een probleem voordoet. Dit varieert van inlog- en netwerkproblemen tot telefoonproblemen. Ook helpen wij onze klanten met beveiligingsupdates, migraties van systemen en server- en werkplekonderhoud. Heel divers dus!

Wij begrijpen dat er veel op je afkomt als jonge IT-professional waarbij wij je graag helpen om te ontdekken waar je jezelf in wilt ontwikkelen. Wij werken veel met cloudoplossingen (Microsoft) dus het zou mooi zijn als daar je interesses ook liggen! Bemannen van de helpdesk voor ondersteuning van onze klanten zowel op afstand als op locatie;

 • Installeren en configureren van hard- en software bij klanten;
 • Uitvoeren van server- en werkplekonderhoud;
 • Uitrollen van beveiligingsupdates en -certificaten;
 • Netwerk- en cloudbeheer (Microsoft);

Wij zullen jou zoals gezegd hier intensief in begeleiden. Je zult starten op onze helpdesk om de kneepjes van het vak te leren en bekend te worden met de werkzaamheden en onze klanten. Wanneer je er klaar voor bent zul je onze klanten ook op locatie gaan assisteren.

Wie zoeken wij?

Een IT-professional die zijn/haar eerste stappen wil zetten op de arbeidsmarkt. Wij begrijpen maar al te goed dat het haast onmogelijk is om één richting te kiezen in ons mooie vak. Bij Digizone kun je gaan ontdekken waar je ambities liggen: Helpdeskmedewerker, Servicedesk, Systeembeheerder of toch iets anders?

 • Je hebt net jouw MBO4 of HBO-diploma behaald gericht op ICT;
 • Je hebt 0 tot 5 jaar ervaring als Systeembeheerder, Servicedeskmedewerker of soortgelijk;
 • Je hebt een passie voor IT en volgt ontwikkelingen op de voet;
 • Je vind het leuk om klanten (telefonisch) te woord te staan en te helpen;
 • Je hebt kennis van en interesse in Microsoft 365;

Het zou mooi zijn als je een rijbewijs hebt zodat je onze klanten kunt bezoeken maar is zeker geen eis.

Wat bieden wij jou?

Wat is een ICT’er zonder telefoon of laptop? Vanuit Digizone zorgen wij ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent zodat je goed aan de slag kunt. Je hebt alle vrijheid om je werk te delen en je alle ruimte te bieden om te leren. We zorgen er zelfs voor dat je een mooie auto tot je beschikking hebt om naar onze klanten te gaan! Wat kun je van ons verwachten?

 • Een mooi startsalaris van € 3.000 tot € 4.000 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van 40 uur per week);
 • 25 vakantiedagen om weer goed tot rust te komen;
 • Smartphone en moderne laptop;
 • Flexibele werktijden;
 • Auto van de zaak die je uiteraard ook privé mag gebruiken!;

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden en gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen binnen IT? Solliciteer dan direct of neem contact op met onze recruiter, Randy de Wit via 06-39115171. Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet!

Rubriek:

Trefwoorden:

,