Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Hilversum
Regio: Noord-Holland
Plaats: Hilversum
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Support medewerker IT (M / V / X)

36 uur per week

Ben jij zowel technisch als klantvriendelijk en los jij met een grote glimlach op het gezicht de ICT-problemen van je collega’s op? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NTR is de omroep achter veelgeprezen titels als Het Klokhuis, Andere Tijden, Nieuwsuur en Kunststof Radio. Vanuit onze missie ‘speciaal voor iedereen’ ontwikkelen we kwalitatieve, relevante content voor alle doelgroepen, met programma’s en producties die inspireren en een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen.

De afdeling ICT en Productiefaciliteiten van de NTR is op korte termijn op zoek naar een Support medewerker IT

Dit ga je doen:

 • Dagelijkse ondersteuning bieden aan collega’s bij allerhande IT-vragen en -verzoeken;
 • Medewerkers helpen bij het gebruik van specifieke software;
 • Oplossingen bedenken en aandragen bij problemen en incidenten op het gebied van ICT;
 • AD-useraccounts en exchange accounts aanmaken en verwijderen i.c.m. in- en uitdienstbeleid, waarbij je de relevante rechten toekent binnen het NTR-domein;
 • Het installeren, configureren en beheren van verschillende software en hardware;
 • Licenties verlenen en verlengen;
 • Laptops en mobiele telefoons klaarmaken voor gebruik en uitleveren – en nog veel meer klantenservice op maat verlenen, waarmee je het dagelijkse werk voor alle NTR-medewerkers maximaal comfortabel maakt!

Dit ben jij:

 • Oplossingsgericht en collegiaal;
 • Precies en gestructureerd, maar ook iemand die snel kan schakelen en multitasken;
 • Enthousiast, toegankelijk en communicatief vaardig;
 • Iemand die zich nieuwe software snel eigen maakt;
 • Een support medewerker met kennis van kantoorautomatisering en IT-apparatuur voor eindgebruikers (bijv. laptops en mobiele apparaten);
 • Thuis in Windows 10/11, Mac OS, iOS en Android;
 • Ervaren in het werken met Active directory en Office 365.

En dit bieden wij:

Een contract voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Deze functie wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, gehonoreerd binnen salarisklasse F (€2.711,87 – €3.988,60) van de Cao voor het omroeppersoneel.

Verder wacht jou een klein team van ervaren professionals op die je met plezier ondersteunen bij deze veelzijdige rol.

Ambitie zien we graag en we dragen met veel plezier bij aan jouw ontwikkeling. Wil je doorgroeien, iets anders proberen of wat nieuws leren? Intern biedt NTR hier veel gelegenheid voor, maar dankzij onze opleidingsbudgetten en jouw persoonlijke loopbaanbudget (€1.000,- per 5 jaar) gaat de verrijking wat ons betreft ook buiten de werkvloer verder.

NTR heeft een decemberuitkering van 6%, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, ruim 5 weken vakantie op jaarbasis, jaarlijkse periodieke groei in je salaris, een collectieve pensioenregeling en een maandelijkse tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.

Klimaatbewust werken is een groot goed bij NTR. Samen met de collega’s van andere publieke omroepen doen we mee aan het duurzaamheidsprogramma ALBERT, waarmee we voorwaarden creëren om te kunnen streven naar een minimale CO2-voetafdruk bij alles wat we maken.

NTR streeft tot slot naar een inclusieve organisatiecultuur die de diversiteit van onze maatschappij weergeeft. Een sfeer waarin iedereen zich thuis en verbonden voelt draagt bij aan het werkplezier en biedt maximaal ruimte voor inspiratie en creativiteit. Wij geloven in de meerwaarde van ieder individu, onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Vragen?
Voor nog meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dave Prinssen, Hoofd ICT & Productiefaciliteiten: 088 7799 118 / dave.prinssen@ntr.nl.

Enthousiast geworden? Reageer dan!
Ben je enthousiast en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan uiterlijk 5 april 2024 met je motivatie, cv en portfolio via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je gesolliciteerd?
We hopen onze nieuwe collega snel te vinden. De eerste gesprekken vinden mogelijkerwijs al plaats nog voordat de vacature gesloten is. Je hoort dus hoe dan ook spoedig van ons over het vervolg van de sollicitatieprocedure!

NTR stimuleert diversiteit – NTR omarmt duurzaam produceren

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:

,