Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Zwolle
Regio: Overijssel
Plaats: Zwolle
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

  • €2.800 – € 3.350,00 op fulltime basis (39 uur) afhankelijk van kennis en ervaring
  • 32 of 39 uur per week, tijdens kantoortijden in te delen naar wat goed bij jouw situatie past
  • Goed gefaciliteerde werkplek op ons hoofdkantoor in Zwolle
  • Dynamische werkomgeving met een informele en collegiale sfeer
  • Een leuke personeelsvereniging met sociale en sportieve activiteiten

Wat ga je doen?

In deze afwisselende, zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van eerstelijns IT-ondersteuning voor onze gebruikers, dit kan zowel ter plekke zijn maar ook remote voor collega’s van andere vestigingen. Valt het je op dat je vaker hetzelfde probleem tegenkomt? Dan ga je aan de slag om te proberen deze vraag in het vervolg te voorkomen. Door jouw inzet worden bezoekers correct ontvangen met de juiste informatie op het informatiescherm, dat ook gebruikt wordt voor berichten voor medewerkers. Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers direct aan de slag kunnen met diverse IT middelen, en als er voor iemand iets gerepareerd moet worden, coördineer je dit.

Naast het ‘ontzorgen’ van de gebruikers is het belangrijk dat je backup procedures uitvoert en controleert, en altijd oog houdt voor beveiliging van endpoints.

Je werkt met Windows, MacOS, Office365 en Trade (onze ERP applicatie).

Je kunt binnen de dagelijkse werkzaamheden je werk zelfstandig indelen en als je tegen uitdagingen aanloopt, kun je steunen op je collega’s Johann, Edwin en Gerard.

En verder…

Je bent in het bezit van een mbo 4 diploma richting ICT en je hebt minimaal een half jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je bent sociaal, leergierig, en spreekt goed Nederlands en Engels in verband met ondersteuning aan onze entiteiten in het buitenland. Duits is een pré.

Je hebt ervaring met ERP applicatiesupport, Windows, Office365 & Windows 2019+ server. Ervaring met MacOS is een pré. Je bent in bezit van een rijbewijs.

Wij zijn:

Een dynamisch, professioneel (en toch informeel) en internationaal bedrijf van in totaal 120 medewerkers, waarvan er ongeveer 60 werken op ons hoofdkantoor in Zwolle. We hebben ook collega’s in o.a. Duitsland, Frankrijk, Polen, België & VS. Samen zorgen we voor ontwikkeling en wereldwijde verkoop van een breed scala aan producten die gebruikt worden in lakverwerkingsprocessen. Colad-medewerkers zijn proactief, klantgericht, zelfredzaam, praktisch en resultaatgericht en we hopen dat jij ons team komt versterken!

Rubriek:

Trefwoorden:

,