Klik hier voor meer Informatie

Salaris: €4112.00 per month
Werkgever: NLwerkt
Adres: Eindhoven
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is waar jij direct aan kunt bijdragen als Tester bij VGZ. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid dat alle wensen die we realiseren, ook uitvoerig worden getest. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Hoe ook jij het verschil maakt

Als Tester bij VGZ heb je een grote verantwoordelijkheid. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat de kwaliteit van de opgeleverde features voldoet aan de wensen van de (interne) klant. Als Tester ben je het geweten van het team. Kwaliteit is een teamverantwoordelijkheid, maar jij bent de expert die het team daarin meeneemt. Je bent als Tester in staat om jouw bevindingen op een goede manier over te brengen aan je teamgenoten en andere stakeholders. Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht, ook wanneer je aan meerdere features tegelijkertijd werkt.

Aan jou de taak om alles wat onze leveranciers maken te testen. Dit doe je zelfstandig en van A tot Z. Hieronder verstaan we dat je start met een intake, de strategie bepaalt, testdoelen stelt en een logisch testontwerp uitwerkt. Je voert testwerkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Zo specificeer je tests op basis van vooraf bepaalde risico’s en werk je aan de duurzaamheid van je tests middels testautomatisering. Zo weet je zeker dat je een complete en juiste testcase uit kunt voeren. Tijdens de uiteindelijke testfase leg je alles duidelijk vast en beoordeel je de resultaten. Dit koppel je terug aan het team zodat de vervolgstappen in gang kunnen worden gezet.

In de backoffice van VGZ worden de polisadministratie, het creditmanagement en de declaratieservices geregeld voor onze klanten. Deze diensten moeten 24/7 bereikbaar zijn en goed werken. Het team Efficient Backoffice is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud, het beheer en de optimalisatie van deze processen. Met ongeveer vier miljoen klanten en vele miljoenen declaraties per jaar, is het werken in dit team uitdagend én veelzijdig. Het team is zelforganiserend, dat biedt je veel vrijheid en vraagt ook dat je actief meedenkt over hoe het morgen beter kan. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied, deelt jouw kennis en leert graag van anderen, zodat het hele team zich blijft ontwikkelen.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 2.955,- en € 4.112,- p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal F van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand op je zorgverzekering;
 • We werken hybride, wat betekent dat je een deel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek. Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag.

Dit is wat jij meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij gestructureerd werkt en een teamplayer bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Je stelt de juiste vragen om (nieuwe) processen snel eigen te worden, en jouw testen op basis daarvan te kunnen vormgeven. Daarnaast heb jij oog voor detail en beschik je over doorzettingsvermogen. Je ziet waar kansen liggen en maakt dit bespreekbaar.

Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau in de richting van informatica of soortgelijk;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een Agile omgeving;
 • TMAP-foundation of ISTQB certificering;
 • Uitgebreide kennis van verschillende moderne testmethodieken;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met softwareontwikkeling, (standaard-)pakketten en de implementatie daarvan;
 • Aantoonbare ervaring met testautomatisering, SQL en SoapUI ;
 • Kennis van Zorgprocessen en van Oracle Health Insurance is een pré;
 • Bij VGZ is de voertaal Nederlands en daarom beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.

Trefwoorden:

,