Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Nederland
Regio: NL
Plaats: Nederland
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Introtekst

Als je nu solliciteert ben je bestemd voor het opkomstmoment KMA van februari 2025.

De ICT is een van de meest uitdagende werkgebieden van deze tijd. Zeker bij Defensie, waar je na je HBO- of WO-studie als Officier ICT aan de slag kunt. In deze rol doe je ervaring op binnen alle facetten van ICT-management.

Opmerking: als je wordt aangenomen voor deze functie word je bij Defensie aangesteld met als functietitel ‘Officier Verbindingsdienst’.

Dit ga je doen

De Verbindingsdienst is het ICT-bedrijf van de Landmacht en verantwoordelijk voor alle communicatieapparatuur en verbindingen. Het optimaal functioneren van de verbindingen is belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste informatie veilig en op tijd wordt verspreid.

Als Officier Verbindingsdienst geef je leiding aan een peloton van de Verbindingsdienst van ongeveer 50 militairen. Je bent verantwoordelijk voor de inzetbaarheid van het peloton en het materiaal én voor het tot stand brengen van de verbindingen tijdens oefeningen en operaties. Je doet ervaring op in alle facetten van ICT-management: van hardware, software en netwerken, tot personeelsmanagement en financiën. Omdat zowel het materiaal als je mensen in perfecte conditie moeten zijn, waak je ook over de training van je team. Wil jij je breed ontwikkelen op het gebied van ICT-management? Dan is dit jouw functie.

PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE

  • Salaris: je bruto basissalaris levert door toeslagen en onze gunstige reiskosten, pensioen- en ziektekostenregeling je netto een aangename verrassing op.
  • Werksfeer: nergens maak je deel uit van zo’n hecht team van collega’s als bij Defensie.
  • Doorgroeimogelijkheden: Defensie is naast werkgever ook een groot opleidingsinstituut, waar je (betaald) opleidingen kunt volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.

Hier ga je werken

Voordat je aan de slag gaat, volg je de Korte Officiersopleiding (KOO) aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda, gevolgd door een Vaktechnische Opleiding bij de School Verbindingen in Amersfoort..

Als Officier Verbindingsdienst start je als pelotonscommandant bij het Command & Control Ondersteuningscommando (C2OstCo) in Stroe, bij het Communication & Information Systems bataljon (CISBat) in Eibergen of bij de Elektronische Oorlogsvoeringscompagnie (EOVcie) in ‘t Harde. Je draagt zo bij aan taken van de verbindingsdienst: op de kazerne, tijdens oefeningen en tijdens inzet.

Rubriek:

Trefwoorden:

,