Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Nederland
Regio: NL
Plaats: Nederland
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Introtekst

Ambieer je een carrière in de ICT? En heb je minimaal een MBO-4 (IT Expert Systems and Devices) diploma met een voldoende voor Wiskunde en Engels? Kies dan voor een opleiding en aansluitend de functie vanOnderofficier Netwerkbeheerder bij de Koninklijke Marine. Je werkt als ICT’er aan boord van een marineschip en bent als militair, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de verschillende netwerksystemen aan boord en de netwerkverbindingen tussen schepen, vliegtuigen, onderzeeboten, marinierseenheden en de wal.

Dit ga je doen

Als Onderofficier Netwerkbeheerder bij de Marine werk je bij de Operationele Dienst Verbindingen. Hier zorg je ervoor dat de verschillende netwerksystemen aan boord optimaal blijven werken. Daarvoor maak je gebruik van verschillende softwarepakketten om het beheer zo goed mogelijk uit te voeren.

Naast het beheren van de netwerken hoort ook het aannemen, verwerken en doorzetten van storingsmeldingen die te maken hebben met de verschillende netwerksystemen tot je takenpakket. Je stuurt medewerkers aan, begeleidt hen bij hun taken in het Network Operation Center en op die plaatsen in het schip waar netwerksystemen voorkomen. Ook controleer je de uitgevoerde werkzaamheden van je team en ondersteun je het commando van de eenheid met advies en informatie.

PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE

  • Salaris: je bruto basissalaris levert door toeslagen en onze gunstige reiskosten, pensioen- en ziektekostenregeling je netto een aangename verrassing op.
  • Werksfeer: nergens maak je deel uit van zo’n hecht team van collega’s als bij Defensie.
  • Uitdaging: je bent verantwoordelijk voor de communicatie tussen schepen, vliegtuigen, onderzeeboten, marinierseenheden en de wal.
  • Maatschappelijke bijdrage: Het leveren van een bijdrage aan vrede en veiligheid op en vanuit zee en het beschermen wat ons dierbaar is.
  • Wereldwijd inzetbaar: je komt op plekken waar je met de meeste andere banen niet zal komen.

Opmerking: Er zijn verschillende startdata in het jaar. Na het solliciteren ontvang je een persoonlijk sollicitatiedossier, waarin een opkomstdatum is vermeld. Let op: dit is een fictieve datum en klopt dus niet. De startdatum waar jij voor in aanmerking komt, wordt pas later bepaald. Dit is onder andere afhankelijk van de uitslag van het psychologisch onderzoek, de medische keuring en het veiligheidsonderzoek, die bij het sollicitatietraject horen. Zodra al deze onderdelen positief zijn afgerond, word jouw startdatum besproken en vastgelegd.

Hier ga je werken

Je werkt afwisselend aan wal of aan boord van de marineschepen van de Koninklijke Marine, die de hele wereld overvaren.

Maar voordat je aan de slag gaat, volg je een opleiding van iets meer dan een jaar. Die bestaat uit: de Maritieme Militaire Vorming en Kaderopleiding (20 weken), de opleiding Horizontaal Instromende Netwerkmanager en een specifieke Defensie IT opleiding (13 weken). Vervolgens ga je varen voor een stageperiode van ca. 6 maanden. Na het succesvol afronden van de opleiding begin je direct aan jouw carrière als Onderofficier Netwerkbeheerder bij de Koninklijke Marine.

Ontmoet ons

Wil je Defensie echt leren kennen en ervaren? Tijdens een event of webinar krijg je meer gevoel bij het werk, en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Plan dus snel een kennismaking.

Rubriek:

Trefwoorden:

,