Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Nederland
Regio: NL
Plaats: Nederland
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Introtekst

Ben jij klaar met je VWO en wil je een technische bacheloropleiding volgen mét een leidinggevende functie in het vooruitzicht? Zet dan jouw talenten in als Projectleider ICT. Je geeft dan leiding aan een afdeling binnen de organisatie Communicatie- en Informatiesystemen (CIS) van de Koninklijke Luchtmacht.

Dit ga je doen

ICT, radio- en satellietcommunicatiemiddelen zijn onmisbaar voor Defensie. Als Officier ICT geef jij leiding aan een afdeling die verantwoordelijk is voor deze systemen. Samen met jouw mensen zorg je voor de inzetbaarheid van de middelen die nodig zijn. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor personeelszaken; van de inzetbaarheid van personeel tot aan de opleidingen die jouw mensen moeten volgen. Uiteraard houd je alle radio- en satellietcommunicatiemiddelen in stand, adviseer je over de aanschaf, inzet en vervanging van CIS-middelen en ben je intensief bezig met de ICT-techniek van de Luchtmacht. Lijkt het je leuk om te werken in een buitengewoon technische omgeving én een team aan te sturen? Dan zit jij als Officier ICT helemaal op je plek.

PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE

  • Salaris: je bruto basissalaris levert door toeslagen en onze gunstige reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling netto een aangename verrassing op.
  • Werksfeer: nergens vind je zo’n hecht team van collega’s als bij Defensie.
  • Uitdaging: je werkt met uniek materieel in een bijzondere werkomgeving en krijgt veel verantwoordelijkheid.
  • Doorgroeimogelijkheden: Defensie is naast werkgever ook een groot opleidingsinstituut, waar je (betaald) opleidingen kunt volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.

Hier ga je werken

Je kunt op verschillende locaties van Defensie verspreid over Nederland komen te werken. Daarnaast kan je af en toe ingezet worden bij oefeningen in binnen- en buitenland en uitzendingen.
Voordat je als Officier ICT aan de slag gaat, volg je de vierjarige Militair Wetenschappelijke Officiersopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda en aansluitend de vakopleiding. De Militair Wetenschappelijke Opleiding die je zal gaan volgen, is de bacheloropleiding Militaire Systemen & Technologie.

Rubriek:

Trefwoorden:

,