Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Nederland
Regio: NL
Plaats: Nederland
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Introtekst

De ICT is een van de meest uitdagende werkvelden van dit moment, zeker bij Defensie. Net als bij een ‘normaal’ ICT-bedrijf zitten we boven op de laatste ontwikkelingen en investeren we continu in hoogwaardige ICT-technologie. Dit betekent dat jij als Soldaat Verbindingsdienst (Telecommunicatie en ICT) altijd met de nieuwste technieken en systemen werkt, in binnen én buitenland.

Dit ga je doen

De Verbindingsdienst levert de mobiele ICT voor de operationele eenheden van de landmacht. Denk hierbij aan computernetwerken, telefonie, satelliet- en radioverbindingen, die overal ter wereld tijdens oefeningen en missies kunnen worden ingezet.

AlsSoldaat Verbindingsdienst (Telecommunicatie en ICT) ga je aan de slag bij de Verbindingsdienst van de Koninklijke Landmacht. Dit onderdeel installeert, bedient en onderhoudt alle Communicatie- en Informatiesystemen. Verder zijn zij binnen de Landmacht verantwoordelijk voor de Cybersecurity. Je werk is bijzonder divers. Als je graag met mobiele ICT wilt werken, dan is de Verbindingsdienst iets voor jou!Het ene moment werk je aan een radioverbinding, en het andere moment zorg je voor een goede satellietverbinding of beman je de frontoffice en help je gebruikers met hun computerproblemen. Als manschap Verbindingsdienst ga je mee met de verschillende eenheden van de Landmacht en zorg jij ervoor dat ze altijd en overal informatie kunnen uitwisselen via computer-, radio-en/of satellietsystemen. Natuurlijk zorg je ook voor je militaire basisvaardigheden en fysieke gesteldheid.

PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE

  • Salaris: je bruto basissalaris levert door toeslagen en onze gunstige reiskosten, pensioen- en ziektekostenregeling je netto een aangename verrassing op.
  • Doorgroeimogelijkheden: Defensie is naast werkgever ook een groot opleidingsinstituut, waar je opleidingen kunt volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
  • Uitdaging: je zorgt dat je collega’s over de juiste informatie beschikken om veilig hun werk te kunnen doen en om daar te zijn waar het op aan komt.

Let op: Er zijn meerdere opkomstmomenten (startdata) in het jaar. De opkomstdatum waar jij voor in aanmerking komt wordt pas later bepaald. Dit is onder andere afhankelijk van de uitslag van het Psychologisch Onderzoek, de Medische keuring en het veiligheidsonderzoek. Zodra alle onderdelen van het sollicitatietraject positief zijn afgerond wordt de startdatum met jou besproken en vastgelegd.

Hier ga je werken

Je gaat werken bij het Command & Control Ondersteunend Commando (C2OstCo) in Stroe en Amersfoort, het Communications and Information Systems Batallion (CsBn) in Stroe, een eenheid van de 13 Lichte Brigade in Oirschot, de 43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte, het Korps Commando Troepen in Roosendaal, of op het hoofdkwartier van het 1e Duits- / Nederlandse Legerkorps in het Duitse Münster.

Na indiensttreding volg je eerst de Algemene Militaire Opleiding (AMO) in Oirschot of Assen. Na afronding start je met de vakgerichte opleiding bij de School Verbindingsdienst in Amersfoort. Indien jij nog niet over een rijbewijs beschikt volg je aanvullend de rijopleiding bij het Opleidings- en Trainingscentrum Rijden in Oirschot.

Als Militair neem je deel aan verschillende oefeningen. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je, net zoals elke Militair, uitgezonden kunt worden.

Ontmoet ons

Wil je Defensie echt leren kennen en ervaren? Tijdens een event of webinar krijg je meer gevoel bij het werk, en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Plan dus snel een kennismaking.

Rubriek:

Trefwoorden:

,